Wij zijn 1e Pinksterdag gesloten en 2e Pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur.

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

6 Voordelen van een buitenkeuken

2024-05-02

Bijna iedereen heeft wel een barbecue in de tuin staan. Maar heeft u ook al eens aan een buitenkeuken gedacht? Nu het weer beter wordt, is er niets leukers dan lekker buiten koken in de zon. Een buitenkeuken hebben brengt een hoop voordelen met zich mee, wij noemen er 6 voor u op.

1. Gemak en efficiëntie

Geen heen en weer geloop tussen binnen en buiten meer tijdens het koken. Met een buitenkeuken heeft u alles binnen handbereik, waardoor u efficiënter kunt koken en meer tijd kunt doorbrengen met de gasten buiten. Van kruiden tot keukengerei, alles is georganiseerd in handige kastjes en op ruime keukenbladen. Onze buitenkeukens hebben diverse toevoegingen, wat zorgt voor nog meer kookgemak en -plezier. Zo heeft onze keuken Kanawa bijvoorbeeld een koelkast en krijgt u bij buitenkeuken Biak Special een ingebouwde BBQ.

2. Buitenkeuken naar wens

Onze buitenkeukens zijn helemaal naar wens in te delen. Ondanks dat we een groot assortiment aan buitenkeukens hebben, begrijpen we dat het fijn is om uw buitenkeuken naar behoefte samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit verschillende keukenbladen en de indeling van de kastjes zelf bepalen. De buitenkeukens hebben standaardafmetingen, maar zijn naar wens op maat te maken. 

3. Gezelligheid en sfeer

Stelt u zich eens voor: het zonnetje schijnt, er zijn gezellige gasten aanwezig en u bent heerlijk eten aan het bereiden in de buitenkeuken. Een buitenkeuken creëert een centraal punt voor gezelligheid in de tuin. Terwijl iedereen om de grill staat, gaat u als kok aan de slag met het eten. Zo zijn gezellige tuinfeestjes gegarandeerd.

 4. Verhoogde Woningwaarde

Naast de praktische voordelen van een buitenkeuken, voegt het ook waarde toe aan uw huis. Een buitenkeuken creëert een luxe uitstraling in uw tuin, die de waarde van uw woning kan verhogen. 

5. Het hele jaar door kookplezier

Met een buitenkeuken is er veel meer mogelijk dan alleen zomerse barbecue. Als u een overdekte buitenkeuken heeft, kunt u er het hele jaar door gebruik van maken. Knusse winterbarbecues en sfeervol koken in de herfst: u heeft elk seizoen plezier van uw buitenkeuken.

6. Waar voor uw geld

Hoewel een buitenkeuken een investering kan zijn, heeft u er op lange termijn veel voordelen van. Zo wordt de tuin écht een plek waar u wilt zijn en koken en heeft u geweldige ervaringen van buiten koken en dineren. 


Kortom, een buitenkeuken is niet alleen heel handig, maar het zorgt ook voor een hoop plezier, luxe en gezelligheid. Gaat u binnenkort van uw buitenkeuken genieten?

Alle buitenkeukens