• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Klaar voor het najaar?

2024-09-26

De herfst staat voor de deur, en dat betekent we dan ook meer tijd binnen huis doorbrengen. Zo ziet u dat het terras opzoeken of lekker in de tuin genieten plaats maakt voor binnenactiviteiten als gezellige momenten met vrienden in de mancave. Hoe de juiste mancave eruit ziet? Wij vertellen u de essentials.

Robuuste meubels voor de mancave

De mancave, waar u als man zich even helemaal terug kunt trekken en genieten van echte mannen-dingen. Denk dan aan (speciaal) bieren, het kijken en beoefenen van verschillende sporten en gewoon de gezelligheid van je bezoek. Met name in de herfst en winter zijn de mancaves zeer in trek, en nu het weer echt herfstig begint te worden is er geen beter moment om de juiste voorbereidingen te treffen. Hoe u dat doet? Met de steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL zorgt u voor een mancave die jarenlang meegaat.

Luxe bar met koelkasten

Geen mancave is compleet zonder een gave bar met fijne barkrukken. De bar is gemaakt van gebruikte steigerplanken en met twee kleuren afgewerkt wat een prachtig effect oplevert. Onze diepzwarte lak geeft het steigerhout een stoere uitstraling en bied het hout bescherming tegen vocht en vuiligheid. Het andere hout wordt behandeld met een Always Dry hout bescherming. Zo is deze goed bestemd tegen een omvallend drankje.

Achter de bar vind u de ruime barkast waar alle snacks, dranken en spelletjes kwijt kunt. De barkast heeft de volgende indeling:

  • Aan de zijkanten twee schappen verdeeld met een glazen legplank voorzien van ledspots.
  • In het midden een groot open schap (eventueel met inbouwkoelkast).
  • Onderin 4 schappen met deuren.

Meer informatie

Steigerhouten dartbord kast kopen

Natuurlijk hoort bij een mancave ook de dartsport, vooral in de herfst- en wintermaanden zien we de populariteit van deze sport toenemen. Het is natuurlijk ook een echt gezellige activiteit die voor zowel ervaren als onervaren darters leuk is. Met de dartkast kunt u het dartbord netjes wegwerken en is de omgeven muur beschermd tegen verdwaalde pijlen.